Famílies amb infants de 7 a 11 anys?
Aquest dilluns, a les 17 h, torna la màgia de Raquel de Manuel amb una sessió de jocs de cocreació i exploració de personatges, al voltant dels herois i heroines que ens acompanyen.
Llegir
Concurs Carta en terra
Torna el concurs del Diccionari Alcover-Moll a les Biblioteques de Menorca per jugar amb les paraules i expressions de la nostra illa. Un concurs per biblioteca i una final insular! Anima't a participar a la nostra fasse de classificació a la Bbilioteca Pública de Maó: dilluns 27 de novembre, a les 19 h. A partir de 18 anys. La gran final tindrà lloc el 16 de desembre a la Biblioteca des Mercadal.
Llegir
Un fosquet de Fantàstic Cinema a la Biblioteca
Aquest mes d'octubre us proposem Tigre i Drac,  dirigida per Ang Lee l'any 2000. La pel·lícula està basada en la quarta novel·la d'una pentalogia Wuxia, coneguda a la Xina com la Pentalogia de Ferro, del novel·lista Wang Du Lu. Les arts marcials i les seqüències d'acció del film, les quals han fet escola,  van ser coreografiades per Yuen Wo Ping,
Llegir
Família&Lectura obra inscripcions
Una nova temporada és a punt de començar. Famílies amb infants de 0 a 6 anys? Aquesta tempora ens trobarem un dissabte al mes, un grup d'11 a 12 h., i un segon grup de 12 a 13 h.
Llegir
El Dia Internacional de la Biblioteca seguim teixint comunitats
El paper fonamental que exerceixen les biblioteques en la construcció de llaços forts dins les nostres comunitats és el lema de la celebració d'aquest any. Nosaltres ens hi sumem, com a centre de connexió i aprenentatge, on les històries, les experiències i els coneixements són els fils que uneixen a tota la ciutadania.


Llegir
Encontes a la tercera frase amb Ses Pinyoles
Dimecres 25 d'octubre, a les 19 h., comença la programació de contes per a fruites madures a la Biblioteca de Maó. Vuit mesos i vuit propostes per gaudir de l'oralitat més enllà de la infantesa. Perquè, a qui no li agrada que li expliquin una bona història?
Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.