Encontes a la tercera frase amb Ses Pinyoles
Dimecres 25 d'octubre, a les 19 h., comença la programació de contes per a fruites madures a la Biblioteca de Maó. Vuit mesos i vuit propostes per gaudir de l'oralitat més enllà de la infantesa. Perquè, a qui no li agrada que li expliquin una bona història?

L'any passat, un seguit de narradores, ara també algun narrador, es van unir sota el nom de Ses Pinyoles amb l'objectiu de fomentar la narració oral, especialment, entre persones adultes, fruites madures seguint la simbologia del pinyol i la fruita. 

Aquest any ens proposen Encontes a la tercera frase, amb sessions ben diverses en temàtica i estil artístic. Alguns noms es repeteixen, i d'altres s'han anat afegint en els darrers mesos. Així, comptarem amb sessions amb: Maria Galetta, Andrea Oyamburu, Noelia Mas, Maribel Silvent, Laia Garcia, Sergi Marí o Xavi Àlvarez. Amb un ampli repertori que va des de contes propis a contes eròtics, passant per històries de por o ciència-ficció, entre d'altres. Totes però, amb quelcom en comú: el gaudi per la paraula dita, la paraula recitada o escenificada.

A més a més, el mes de març, on es celebra el Dia Internacional de la Narració Oral i  el Dia Internacional de les Dones, ens oferiran una sessió especial, una actuació conjunta de Ses Pinyoles, Contes a la finestra II, amb contes escollits dels tallers d'escriptura d'Ana Haro.

No fa falta inscripció. Us esperam dimecres amb Contes propis de Maria Galetta

  

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.