Distribució dels espais

L'edifici està repartit en 3 plantes i soterrani que es comuniquen mitjançant una escala principal:

Soterrani

Sala d'actes i antiga cisterna habilitada com a sala d'exposicions.

Dipòsit de llibres del fons general, calderes, maquinària, etc. (accés restringit).

Soterrani Soterrani
Planta baixa

Taulell d'informació i atenció al públic.

Reprografia.

Hemeroteca amb sala de lectura.

Fons general (de lliure accés) de llibres i audiovisuals per al préstec.

Expositors de novetats, d’èxits, de llibres d’intriga, d’humor, de cuina, Mirades a Menorca, etc.

Punts d'accés a Internet.

Ocupació i formació.

Planta baixa Planta baixa Planta baixa Planta baixa
Planta primera

Sala infantil i juvenil.

Sala de lectura:

  • Fons de consulta i referència.
  • Fons general (geografia, guies de viatge, història, biografia i llengües), així com llibres de Menorca. A destacar, el centre d'interès àrab i els llibres en anglès, alemany i francès en versió original. Centre d'interès Pares i fills: com educar.

Punts d'accés a Internet.

Despatxos.

Primera planta Primera planta Primera planta Primera planta
Planta segona (accés restringit)

Dipòsits del fons general

Secció Menorquina de llibres, audiovisuals i revistes.

Fons antic.

Arxiu

Segona planta Segona planta

Biblioteca

Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.