29 novembre 2022
Plouen lectures
Lluvia fina de Luis Landero va ser la novel·la escollida per la tercera trobada del Club de Lectura de Persones Adultes, aquest dimecres  23 de novembre, a la qual hi van assistir casi vint persones per parlar d’una obra que va agradar força, sobretot per la seva agilitat a l'hora de tractar el tema de les relacions familiars a partir de la rancúnia i dels límits del que és cert, La lectura va provocar interessants intervencions i comentaris.

Llegir
La voluntat de canviar: tertúlia  a la Biblioteca
Dijous dia 1 de desembre us convidem a la tertúlia envers el llibre de Bell Hooks "La voluntat de canviar: homes, masculinitat i amor". Un diàleg entre els homes assistents sobre la masculinitat i el patriarcat a partir de la lectura de l'assaig i de l'encontre propiciat per Biel Pons, d'Homes Transitant.
Llegir
El Club de Lectura Juvenil comenta tot això de les belles confusions
El proper 26 de novembre ens trobarem per parlar dels personatges que apareixen i desapareixen de les lectures, alguns d'una manera dolça i d'altres d'una manera una mica més brusca. I ho farem a partir de lectures tan fascinadores com "Bella Confusió",  "La síndrome de Bergerac" i "L'efecte Frankestein".
Llegir
Descobrint projectes amb el Club de Lectura Juvenil

Hi ha veus influents que volem conèixer, saber d'on surten i el seu perquè. I així ho farem a la propera trobada del Club de Lectura Juvenil a la qual desgranarem el projecte de Safia El Aaddam a través de la seva primera novel·la "Filla d'Immigrants".

 

 

Llegir
"El llibre de les il·lusions" enceta el Club de Lectura d'Adultesa

Fa uns dies vam iniciar el nou curs amb una novel·la de Paul Auster. L’obra ens apropa a la transformació de l'ésser humà a través de l’art. Ho fa a partir de la fictícia i extraordinària vida de l’autor de cinema mut Hèctor Mann, i des de la mirada del professor d’universitat David Zimmer.

 " Hector ha llegit el seu llibre i li agradaria coneixe'l. ¿Es tracta d'una broma o és que Hector Mann és viu, encara? " 

Llegir
Un "Mur de Post It" a la Biblioteca
El Grup de Lectura Juvenil va tenir una idea: utilitzar la tècnica del post it per generar el diàleg entre les persones que venen a la Biblioteca i les que estem aquí habitualment. Si més no, una manera, motivadora, a partir dels coneguts fulls autoadhesius, per a escriure paraules i frases, idees i pensaments o propostes i enhorabones, que es vulguin transmetre.
Llegir
Col·loqui obert per tancar la temporada del Grup de Lectura
Dimecres 22 de juny vam comentar la desena i última lectura de la temporada, Màquines com jo d'Ian McEwan, proposada pel Centre Bit d’Alaior, i per parlar sobre la novel.la van assistir na Carme Crespo i na Bel, que van obrir un col.loqui a partir d’una sèrie de qüestions per iniciar un debat que va ser força interessant a partir de la idea central de la novel.la on McEwan explora la ciència ficció i planteja si una màquina pot arribar a entendre i jutjar la complexitat moral de les decisions d'un ésser humà.


Llegir
El Grup de Lectura Juvenil dialoga envers l'Art
Dissabte dia 28 de maig, d'11 a 12 h, encetarem el debat sobre una qüestió tan rellevant com el fet artístic: importa l'Art? I ho farem a partir dels textos escrits per Neil Gaiman al llarg dels anys i il·lustrats per Chris Ridell. Explorarem com llegim, com imaginem i com creem. I com l'art pot canviar el món i les nostres vides. Llegir
1
2
3
4
5
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.