Presentació del nou Plec de lectura
Dilluns dia 10 de juny desplegarem el fet poètic amb la Carme Cloquells, i ho farem acompanyades de rapsodes d'excepció que han escollit una composició de l'autora per compartir, en veu alta, l'emoció de la lectura. Llegir
Quito lo Malo al Club de Lectura de Novel·la Gràfica
Aquest dimecres dia 10, a les 19 h., Tòfol Pons, conegut artísticament com a Quito lo Malo, ens oferirà una xerrada sobre el còmic americà alternatiu. L'activitat està emmarcada dins el Club de Lectura de Novel·la Gràfica. Oberta, per descomptat, a tota persona interessada en el tema encara que no vingui de forma habitual al Club.
Llegir
21 de març, tertúlia amb Carme Cloquells
Les trobades amb autories són un dels pilars dels clubs de lectura, i aquest mes comptarem amb l'autora Carme Cloquells,  convidada d'honor en un dia tan emblemàtic com el 21 de març, Dia Internacional de la Poesia.
Llegir
La senyora Dalloway al Club de lectures amb perpectiva

Aquest mes, un dels llibres antagònics de Virginia Woolf, una de les novel·les més emblemàtiques del modernisme anglès: La senyora Dalloway. Una història excepcional que punteja salts enrere en el temps que s'uneixen a la fi d’una manera colpidora.

Llegir
"Joc brut" al Club de Novel·la Negra
Ben segur que aquest divendres xerrarem de quin és el poder del desig o de quins són els límits dels nostres valors, entre altres temes. I és que la novel·la de Manuel de Pedrolo posa el focus en el joc brut de la seducció. Qui és més culpable, na Juna que incita a l'assassinat o en Xavier, l'assassí?
Llegir
Club de Lectura Juvenil i Som Jurat Atrapallibres. Els dissabtes són nostres.
Des de la Biblioteca Pública de Maó volem continuar fomentant la lectura entre els joves de la casa! Així, encetam l’any amb dues propostes pels joves. D'una banda, un Club de Lectura: el Juvenil dels dissabtes capvespre, adreçat als lectors i lectores a partir de 12 anys, per qui ho tindrem tot a punt aquest dissabte 27, a les 17 h. D'altra banda, el mateix dia i hora, ens trobarem amb els joves de sisè per formar part del Jurat Atrapallibres en aquesta modalitat. Sí, sí, ho has llegit bé: la Biblioteca obrirà única i exclusivament per als dos grups, amb tota la màgia que això implica a un edifici com aquest, habitualment concorregut.
Llegir
1
2
3
4
5
6
7
18
19
20
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.