Pròxima lectura "El gran cambiazo" de Roadl Dahl
Dimecres, 25 de novembre, vam comentar una nova obra els i les membres del Club de Lectura. En aquesta ocasió, com ja vam anunciar, es tractava de la novel·la "Venganza en Sevilla" de Matilde Asensi. Hi van acudir un total de dotze persones i la reunió va ser molt àgil, ja que es tractava d'una novel·la d'aventures amena i fàcil de llegir i que va entretenir prou els lectors.Llegir
Pròxima lectura "Lletres en combat" de Josep Maria Quintana

Dimecres vam començar el nou curs 20-21 del Club de Lectura, amb renovades ganes de llegir i de comentar les lectures. La primera obra del nou curs va ser la novel.la de Asne Seirstad, “El librero de Kabul”, novel.la testimoni de la situació canviant a  Afganistán i al seu veí Pakistán a partir de la vida de la família de Sultan, un llibreter de bona família.

La següent lectura que comentarem serà “Lletres de combat” de l’autor menorquí Josep

M. Quintana, amb qui hem tingut el plaer de comptar en reiterades ocasions per comentar les seves obres. En aquesta ocasió comentarem una novel.la que just acaba de sortir y de la qual vaig tenir l’ocasió d’anar a la presentació organitzada per l’Ateneu de Maó aquest juliol. Es tracta d’una obra reflexiva sobre el fet religiós al llarg del segle XX, y novel·lada a partir de la història de dos germans que, en un moment concret de les seves vides, viuran separats i s’enviaran cartes qüestionant-se els conflictes cabdals de la cultura i la religió al llarg d’aquest segle. Per comentar aquesta novel.la comptarem amb la presència de l’autor el dia 21 d’octubre a les 19.00h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública de Maó.

       

 Llegir
23 setembre 2020
Grup de lectura juvenil

Per a joves d'entre 11 i 14 anys, amb Fátima Anglada

Trobada mensual la 3a setmana de cada mes

Inscripció oberta del 21 de setembre al 15 d'octubre

1a trobada: 17 d'octubre a les 12:00 h,

a la sala infantil

Llegir
Diàleg sobre la lectura juvenil en temps de COVID/19

 Trobada virtual que actuarà de cloenda de la temporada 2019/2020 dels Grups Juvenils de Lectura de Maó, Alaior i Ciutadella.. .

S'ha decidit fer aquest encontre conjunt pel fet que el Campus Virtual de Lectura Juvenil, creat a partir dels diversos grups de lectura de l'Illa en temps de COVID/19, ha creat una sinergia digna de potenciar.

Amb Paola Cibin i Fátima Anglada 

 

ZOOM 

11 DE JUNY DE 2020

17:00 H 

Llegir
9 octubre 2019
Metamorfosi. Comencem!

Lectura in situ de La metamorfosi de Frank Kafka ; amb una breu introducció sobre la dinàmica del grup de lectura Juvenil i la posada en comú de les propostes de dinamització i foment de la lectura de la nova temporada.

 Adreçat a joves d'11 a 14 anys. Apuntau-vos, hi sou a temps!

1ª trobada: Dissabte 19 de octubre, a les 12:00 h. 

Llegir
Oberta la inscripció al Grup juvenil de lectura

Amb Fátima Anglada

Edats: 11 a 14 anys

Trobades:El 3r dissabte del mes a les 12:00 h a la sala infantil 

Inscripcions: del 23 de setembre al 10 d'octubre a la sala infantil 

Inici: 19 d'octubre 

Llegir
Club de lectura: "París no se acaba nunca” de Enrique Vila-Matas

Dimecres passat  vam comentar  la darrera lectura d’aquest curs 18-19, que va ser la  novel.la "París no se acaba nunca” de l’escriptor Enrique Vila-Matas. Una novel·la que arranca d’un seminari fet pel propi autor al llarg de tres dies. Es tracta d’un discurs novel.lat que parteix de l’estança de Vila-Matas a París durant tres anys de la seva joventut, fonent magistralment autobiografia, ficció i assaig, ON ens va explicant l'aventura en la qual es va endinsar quan va redactar el seu primer llibre en unes golfes de París, la atípica casolana del qual era ni més ni menys que Marguerite Duràs.

L’obra  va agradar mitjanament els lectors i lectores, a alguns més que a altres, ja que  la lectura no va resultar.tan amena com algunes de les obres anteriors, però sí que en van valorar la seva riquesa literària i estilística

La propera lectura ja serà al setembre. A partir de la setmana que ve, començarà la tria per part dels lectors i lectores via e-mail de les lectures per al curs 19-20 que s’allargarà fins a mitjans de juliol, a partir d’una primera selecció que farà la coordinadora. Una vegada coordinades totes les preferències, s’escolliran les noves lectures per fer a partir del setembre.

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE Llegir
Club de lectura. Corazón tan blanco

NOVENALECTURA: “CORAZÓN TAN BLANCO” de Javier Marías

Dimecres passat  vam comentar  la penúltima lectura d’aquest curs 18-19, que va ser la  novel.la "Corazón tan blanco” de l’escriptor Javier Marías. Una extraordinària novel·la sobre el secret i la seva possible conveniència i sobre els cors tan blancs que a poc a poc es van tenyint i acaben sabent el que mai no van voler saber.

L’obra  va agradar els lectors i lectores, que en van valorar la riquesa ligüística i les referències a problemes adients al moment actual que van dur a comentar temes propers de la nostra societat.

La propera lectura serà Paris no se acaba nunca d’Enrique Vila-Matas. Això serà el dimecres 19 de juny a les 19. 00h.

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE Llegir
1
2
3
4
5
6
7
34
35
36
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.