Un "Mur de Post It" a la Biblioteca
El Grup de Lectura Juvenil va tenir una idea: utilitzar la tècnica del post it per generar el diàleg entre les persones que venen a la Biblioteca i les que estem aquí habitualment. Si més no, una manera, motivadora, a partir dels coneguts fulls autoadhesius, per a escriure paraules i frases, idees i pensaments o propostes i enhorabones, que es vulguin transmetre.
Llegir
Col·loqui obert per tancar la temporada del Grup de Lectura
Dimecres 22 de juny vam comentar la desena i última lectura de la temporada, Màquines com jo d'Ian McEwan, proposada pel Centre Bit d’Alaior, i per parlar sobre la novel.la van assistir na Carme Crespo i na Bel, que van obrir un col.loqui a partir d’una sèrie de qüestions per iniciar un debat que va ser força interessant a partir de la idea central de la novel.la on McEwan explora la ciència ficció i planteja si una màquina pot arribar a entendre i jutjar la complexitat moral de les decisions d'un ésser humà.


Llegir
El Grup de Lectura Juvenil dialoga envers l'Art
Dissabte dia 28 de maig, d'11 a 12 h, encetarem el debat sobre una qüestió tan rellevant com el fet artístic: importa l'Art? I ho farem a partir dels textos escrits per Neil Gaiman al llarg dels anys i il·lustrats per Chris Ridell. Explorarem com llegim, com imaginem i com creem. I com l'art pot canviar el món i les nostres vides. Llegir
El Grup de Lectura Juvenil reviu el Món de l'Alícia
Dissabte 23 d'abril, en el març de sant Jordi 2022, i d'11 a 12 h ens endinsarem en el món de les versions, en les diverses maneres de referir, en el modus d'interpretar. I tot això de la mà de l'Alícia, el personatge al qual els llibres sense il·lustracions li semblaven d'allò més avorrits?... i tu, què hi dius?

Llegir
El Club de Lectura entreveu la calidesa del fred
Diuen que la part  freda és el lloc que es busca entre els somnis que tenim... dimecres dia 22 de desembre en parlarem, ben despertes, d’aquests somnis i dels que encara no imaginem a través de la novel·la de Belén Ruiz de Copegui. A les 19 h.
Llegir
El Grup de Lectura Juvenil descobreix a l'home invisible
L'home invisible d’H.G: Wells: una de les novel·les de ciència-ficció més famosa de tots els temps, la qual, potser, no seria tal si sabéssim una mica més de física, com diuen Jordi José Pont i Manuel Moreno al seu llibre “De King Kong a Einstein” en el qual dediquen tot un capítol “a les ones que passarien a través d'una persona invisible”, les quals evitarien que hi veiés.
Llegir
18 novembre 2021
Grup de Lectura Juvenil

Seguim amb els llibres de Terramar d'Úrsula K. Leguin, perquè hi hem trobat que s'hi fa una recerca, com fem moltes de nosaltres, a través de preguntes a les quals ens passem la vida buscant resposta... potser perquè cada vegada que sembla que hem trobat el camí… el camí canvia?


Llegir
1
2
3
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.