Benvinguda Literatura Infantil

 Primera trobada amb les famílies per descobrir el poder de les històries i fer realitat tots els desitjos a partir del foment de la lectura ...

Amb Raquel de Manuel i Fátima Anglada

* Inscripció i llista d'espera ja tancades.

1ª trobada: Dissabte 19 d'octubre a les 11:00 h. a la sala infantil

Llegir
Contes que el foc no crema, amb Carme Serret

 Amb motiu del dia Internacional de les Biblioteques, que té el seu origen en l'incendi de la Biblioteca de Sarajevo l'any 1992, la Carme Serret proposa un recull de contes extrets de la seva llarga trajectòria com a narradora oral, una transmissió mil·lenària que el foc no pot afectar.

El fil conductor dels contes escollits és la seva voluntat filosòfica, la provocació de preguntes i de pensament entre els joves oients.

Dilluns 21 d'octubre, a les 18:00 h.

Sala infantil

Llegir
30 setembre 2019
La moneda màgica

Hora del conte i taller amb Judith Morillas. Basat en el llibre "La moneda màgica" d'Anna Pasquina. Organitzat per Ascome i PIME

Per a infants a partir de 4 anys

Durada: 60 minuts

 DILLUNS 7 D'OCTUBRE, A LES 18:00 H

SALA INFANTILLlegir
Oberta la inscripció a Família&lectura

 Per a famílies i infants de 0 a 6 anys.

Trobades per desvetllar la curiositat amb  històries, encontres per conèixer el món mitjançant la paraula, un diàleg per descubrir el poder de la il·lustració, propostes per iniciar l'hàbit lector, lectures per fer del conte un joc i per fer realitat tots els desitjos.

Amb Fátima Anglada i Raquel de Manuel

Inscripcions a la sala infantil, del 10 al 23 de setembre  

Trobades el 3r dissabte de cada mes

1ª trobada: dissabte 19 d'octubre 

Llegir
Teatre kamishibai amb Makiko Sese

 Kamishibai significa "teatre de làmines" i s'originà als temples budistes de Japó al segle XII. El teatre es desenvolupa amb cançons, balls i  jocs japonesos i, sobretot, amb la interacció del públic.

DILLUNS, 23 DE SETEMBRE

A LES 18:00 H

SALA INFANTIL

Edats recomanades: 3-10 anys

 

 

Llegir
Expo Prima: CASA de Judith Gorrias

COMUNITART i la Biblioteca Pública de Maó posem en marxa EXPO PRIMA un programa d’art jove que vol donar visibilitat als artistes novells donant una oportunitat i un espai perquè puguin realitzar una mostra del seu art.

La sisena artista que presentam és Judit Gorrías Pons, (Ciutadella, 1998) estudiant de Belles Arts a la Universitat de Barcelona, que ens presenta CASA, una exposició orientada als paisatges de Menorca, ítem que agafarà importància a partir del setembre de 2016 quan l’artista es veu forçada a sortir de l’illa per continuar formant-se en el món artístic.

La mostra està formada per 24 quadres on la pintora ens trasllada la seva perspectiva i record que té de l’illa, l’enyorança i la voluntat de guardar l’essència del territori d’origen, com un bé preuat del qual no es vol despendre ni oblidar.

La tècnica utilitzada en les obres són l’acrílic i l’aquarel·la on trobam una gran expressivitat d’allò representat a partir d’una pinzellada ràpida i gruixada, on juga a amb una paleta cromàtica a partir de blaus, verds, ocres i grisos on aconsegueix aquest reflex de quelcom perdut i que s’estranya per no poder-ho gaudir de la mateixa manera com es feia abans.

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE Llegir
1
2
3
4
5
6
7
85
86
87
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.