L'afortunada vida de Martí Olivar
Trobada del Club de Lectura d'Adultesa, oberta a tothom, amb l'escriptor menorquí Josep M. Quintana, per comentar la seva darrera obra: L'afortunada vida de Martí Olivar. Dimecres 13 de desembre, a les 19 h.
Llegir
Laboratori de lectures amb Raquel de Manuel Mur

Seguim amb els lab's, els laboratoris que ens fan descobrir el què i el cóm de la lectura, en el sentit més ampli del mot. Aquest mes indagarem el ventall de possibilitats que ens donen els jocs de taula com a eina d’atracció cap a l'experiència lectora. Tota una aventura per viure a les biblioteques, uns espais d’interacció social on podem imaginar i fer realitat experiències cooperatives com aquesta, que us proposem mes a mes, per fer en família.

Llegir
Mentida o veritat?
Avui hem donat inici a una nova temporada del joc de proves inspirat en la saga juvenil Mentida de Care Santos formada pels llibres Mentida, Veritat i Por.
Llegir
Ens agrada la Fira del Llibre en Català!
La Fira del Llibre en Català, que es celebrarà el 25 de novembre a la plaça des Born de Ciutadella de Menorca, mantindrà els objectius de promocionar la llengua catalana a través de la literatura, promovent especialment les autories i publicacions de Menorca.
Llegir
Cinema Fantàstic, i èpic, a la Biblioteca
Beowulf és la pel·lícula que projectarem aquest mes de novembre dins el cicle Fantàstic Cinema a la Biblioteca, a través del qual, cada mes, compartim la visualització d'un film i una tertúlia dinamitzada pel nostre filòsof de capçalera, Jaume Pons. 
Llegir
1
2
3
4
5
6
7
48
49
50
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.