Mostra de videojocs en català
El Govern de les Illes Balears, ha organitzat la segona mostra de videojocs en català dirigida a persones adultes i joves, a partir de 16 anys. Vens a jugar? Dimecres dia 3 de gener, de 18 a 20 h.
Llegir
Nou Plec de Lectura dedicat a Margaret Murray
El Plec està dedicat a Margaret Murray la primera arqueòloga que estudià les restes del període talaiòtic a Menorca. Aquest any realitzarem alguns Plecs a figures cabdals que han permès arribar a la declaració de patrimoni mundial.
Llegir
Cinema fantàstic amb cinefòrum: tot un regal!
Aquest mes us proposem anar més enllà de la fantasia amb el cinefòrum The Green Knight, tot compartint aquesta pel·lícula de temàtica medieval dirigida, escrita, editada i produïda per David Lowery al 2021. Una adaptació sense precedents del poema de Sir Gawain envers El Cavaller Verd, que, segurament ens animarà a anar més enllà del visionat  i ens portarà, irremediablement, a la èpica del segle XIV i a les seves controvèrsies.
Llegir
Literatura i coratge en expansió

La trobada de desembre del Club de Lectures amb Perspectiva tindrà com a leiv motiv Sola, la primera novel·la de l'autora barcelonina Carlota Gurt, la qual pren com a referència el llenguatge de la identitat femenina de Mercè Rodoreda i el ruralisme  de Caterina Albert per construir el seu entramat literari. 

Llegir
L'afortunada vida de Martí Olivar
Trobada del Club de Lectura d'Adultesa, oberta a tothom, amb l'escriptor menorquí Josep M. Quintana, per comentar la seva darrera obra: L'afortunada vida de Martí Olivar. Dimecres 13 de desembre, a les 19 h.
Llegir
1
2
3
4
5
6
7
13
14
15
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.