L'afortunada vida de Martí Olivar
Trobada del Club de Lectura d'Adultesa, oberta a tothom, amb l'escriptor menorquí Josep M. Quintana, per comentar la seva darrera obra: L'afortunada vida de Martí Olivar. Dimecres 13 de desembre, a les 19 h.
Es tracta d'una novel·la amb la qual l'escriptor local ens permet endinsar-nos en el món esclavista del segle XIX a partir del comerç d’esclaus per mar, gràcies al qual, el personatge Martí Olivar, maonès de naixement, decideix cercar fortuna a l’altra banda de món.
 
L'historiador, jurista i escriptor, amb el seu estil acurat demostra, novament, el seu domini de la novel·la històrica. D'aquesta manera, amb la seva presència a la tertúlia literària, ben segur que podrem emmarcar les vivències d'Olivar en el seu context i gaudir, encara més, de tot el descobert a la novel·la. Si bé es tracta d'un personatge fictici està basat en un traficant maonès que va fer fortuna amb aquest tipus de comerç.
 
Una vegada més, Quintana ens permet apropar-nos a zones fosques de la nostra història que ens són desconegudes. Potser aquesta, és una de les característiques de la seva producció literària que més ens atreu!
 
Agrair, com sempre, la bona disposició de l'autor. I convidar-vos a venir dimecres: l'acte és obert. No fa falta inscripció ni formar part del Club de Lectura.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.