Biblioteca Pública de Maó

Darreres notícies

Pròximes activitats

12
juny
Cicle de cinema i teatre: Hombres sin piedad (1957) de Sidney Lumet
19:00 - 20:30
13
juny
Cinema Fantàstic a la Biblioteca: "Children of men" d'Alfonso Cuarón
19:00 - 21:00
14
juny
El Club de Lectura d'adultesa tanca la temporada amb "Un món feliç"
19:00 - 20:00
16
juny
Escriure el dol, xerrada a càrrec de l'escriptora Piedad Bonnett
19:00 - 20:00
17
juny
Guardianes dels llibres: Escape room amb Raquel de Manuel Mur
11:30 - 12:30
19
juny
Contacontes amb Ada Francoy
18:00 - 18:29
20
juny
Lab de Lectures a la plaça amb Raquel de Manuel Mur
17:00 - 18:00
29
juny
Club de lectura "Lectures amb Perspectiva" : Cauteri de Lucia Lijtmaer
19:00 - 20:00
15
ag.
La Biblioteca i l'Arxiu Històric estaran tancats durant tot el dia
00:00 - 00:29
08
set.
La Biblioteca i l'Arxiu Històric estaran tancats durant tot el dia
00:00 - 00:29
Veure totes les activitats de l'agenda
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.