Biblioteca Pública de Maó

Darreres notícies

Pròximes activitats

07
febr.
Lab de Lectures amb Raquel de Manuel Mur
17:00 - 18:00
08
febr.
Taller de lectura en veu alta amb Ariadna Ferrer
17:30 - 19:30
09
febr.
Jocs de taula i narratives amb Raquel de Manuel Mur
17:00 - 18:00
09
febr.
Xerrada de Karme Peiró dins el cicle pensar el present
19:00 - 20:15
13
febr.
Cicle de cinema i teatre: Glengarry Glen Ross (1992) de James Foley
19:00 - 20:30
15
febr.
Club de lectura
19:00 - 19:29
20
febr.
Alicia, per la Companyia Colorín Coloradas
18:00 - 19:00
22
febr.
Contes per a adults: Dones que corren amb els llops. Amb Maribel Silvent
19:00 - 19:29
25
febr.
Club de Lectura Juvenil: pot ser un còmic considerat novel·la?
11:00 - 12:00
27
febr.
Menorca Màgica. Amb Carlos Garrido i Mariona Forteza
19:00 - 20:15
Veure totes les activitats de l'agenda
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.