Biblioteca Pública de Maó

Darreres notícies

Pròximes activitats

20
març
Trobada Família & Lectura
11:00 - 12:00
20
març
Club de lectura amb autors de "Tan sols viure"
12:00 - 13:00
22
març
Contacontes amb Rita Barber
18:00 - 19:00
24
març
Club de lectura. "La hija del camino" de Lucia Mbomio
19:00 - 19:29
26
març
Trobades & Premis Mediterranis Albert Camus
19:00 - 20:30
16
abr.
presentació del llibre "Anarquisme i lliurepensament a Menorca (1898-1923)
19:30 - 20:30
21
abr.
Club de lectura. "Nubosidad variable" de Carmen Marín Gaite
19:00 - 20:30
26
abr.
Contacontes infantil: "Dracs empanats" amb Núria Clemares
18:00 - 19:00
19
maig
Club de lectura. "Sota les voltes" de Maria Vilanova
19:00 - 19:29
Veure totes les activitats de l'agenda
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.