Biblioteca Pública de Maó

Darreres notícies

Pròximes activitats

24
abr
Visita 1r A M. de Déu de Gràcia
09:30 - 11:00
24
abr
Dia del llibre: Xerrada La lectura electrònica i la plataforma e-biblio
20:00 - 21:09
25
abr
Club de Lectura Fons Menorquí de Cooperació : Aguas de venganza / Miguel Pajares
19:00 - 20:29
25
abr
Documental del mes: Les noies de l'Alba Daurada
20:30 - 23:59
26
abr
Visita 1r A M. de Déu de Gràcia
09:30 - 11:00
26
abr
El Rei amb orelles de cavall, amb Damià el bufò
18:00 - 19:30
27
abr
Termini de la presentació de punts de llibre al VIII Concurs
00:00 - 00:29
27
abr
Visita del professor Damià Pons amb estudiants de filologia UIB
11:00 - 12:59
27
abr
Xerrada: L'assetjament escolar és cosa de tots
19:00 - 20:15
01
maig
FESTIU
00:00 - 23:59
Veure totes les activitats de l'agenda
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.