Biblioteca Pública de Maó

Darreres notícies

Pròximes activitats

20
set.
Exposició "Carn ben feta" de Justícia Alimentària
10:00 - 10:29
20
set.
Contacontes la JULLY PAPALLONA de la mà de la LAURA ASENSIO
18:00 - 19:00
22
set.
Club de lectura. Beloved de Toni Morrison
19:00 - 20:15
23
set.
Xerrada "carn ben feta" a càrrec de Núria Llabres de Justícia Alimentària
19:00 - 20:15
29
set.
Documental del mes: El retorn. La vida després de l'ISIS
20:00 - 21:30
01
oct.
Presentació dels llibres d'Ana Gomila
19:00 - 20:15
18
oct.
La Biblioteca estarà tancada durant el matí
08:00 - 08:29
20
oct.
Club de lectura. La tia Tula de Miguel de Unamuno
19:00 - 20:15
21
oct.
La lleugeresa de les coses. Contes per a persones adultes i voladores amb Raquel de Manuel
19:00 - 20:30
24
nov.
Club de lectura. "Así es" amb l'autora, Ana Gomila Doménech
19:00 - 20:15
Veure totes les activitats de l'agenda
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.