Biblioteca infantil

Secció Biblioteca Infantil de la Biblioteca Pública de Maó

La Biblioteca infantil està situada al primer pis de la biblioteca. Quasi tot el que hi trobareu és prestable. Els llibres estan en català, castellà i, alguns, en anglès. (Els que estan en català duen un gomet vermell al llom). També tenim una variada i acurada selecció de material audiovisual. Dins d'aquest fons tenim una sèrie de llibres.

Us aconsellam...

  • Parleu als nens de la biblioteca abans de venir. Els llibres són màgics i més en les primeres edats. Els petits han de venir amb il·lusió i també sabent que és un lloc on estar tranquils, on poder compartir jocs i lectures, sense cridar ni córrer.
  • Feu saber als nens que el que s’enduguin ho han de tornar i ho han de tractar amb cura perquè altres nens ho puguin emprar.
  • Acostumeu-vos a mirar aquesta pàgina web. Podreu fer renovacions, reserves d’articles prestats i saber quan oferim activitats com contacontes o tallers de manualitats.
  • Entreu i participeu en el Facebook de la biblioteca. Hi trobareu fotos de les activitats que hem fet i informació de les properes!
  • Torneu el que us endugueu amb puntualitat. Si no podeu venir dins el nostre horari podeu tornar els articles dins la bústia de la porta a qualsevol hora.

Col·leccions

Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.