Documental del mes: "Mothers" (2020) de Myriam Bakir
Després de viatjar per festivals d’arreu del món, el proper mes de desembre arriba Mothers, un film que explora el tema, encara tabú, de les mares solteres al Marroc. Una pel·lícula que confronta el servei que ofereix l’associació de la Mahjouba Edbouche, el destí d’aquestes mares i el sistema que les condemna. Llegir
El Club de Lectura entreveu la calidesa del fred
Diuen que la part  freda és el lloc que es busca entre els somnis que tenim... dimecres dia 22 de desembre en parlarem, ben despertes, d’aquests somnis i dels que encara no imaginem a través de la novel·la de Belén Ruiz de Copegui. A les 19 h.
Llegir
El Grup de Lectura Juvenil descobreix a l'home invisible
L'home invisible d’H.G: Wells: una de les novel·les de ciència-ficció més famosa de tots els temps, la qual, potser, no seria tal si sabéssim una mica més de física, com diuen Jordi José Pont i Manuel Moreno al seu llibre “De King Kong a Einstein” en el qual dediquen tot un capítol “a les ones que passarien a través d'una persona invisible”, les quals evitarien que hi veiés.
Llegir
L'hora del conte del mes de desembre

Diuen que les històries que ens acompanyen als mesos freds són les més càlides… i dilluns dia 13 compartirem aquesta calidesa tot fent reviure tres històries extretes d'El gran llibre dels contes de Nadal..Llegir
Taller de manipulació de paper amb Ana Llorens

A la biblioteca, la transformació de l'objecte llibre en objecte artístic també és possible. Hem llegit que aprendre a transformar és aprendre a viure i ho volem posar en pràctica. Els dies 29 i 30 de desembre, amb l'artista multidisciplinària Ana Llorens, sentirem que tot manipulant un llibre el vincle amb la lectura és més fort. I, de refilet, seguirem reutilitzant per seguir sent felices i conscients de tot el que tenim a les nostres mans.Llegir
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.