Documental del mes: "Lobster soup" (2020) de Pepe Andreu Ibarra i Rafa Molés Vilar
El dimecres 1 de desembre a les 20h es projectarà a la sala de conferències de la Biblioteca de Maó el film "Lobster soup" dels directors Pepe Andreu i Rafa Molés.

En Krilli prepara cada matí la famosa sopa de llagosta del café Bryggjan. El seu germà, l'Alli, seu amb els vells pescadors, l'últim boxejador de l'illa i el traductor del Quixot a l'islandés. Junts troben una solució als grans problemes del món. 

L'èxit de la sopa supera totes les expectatives fins al punt de captar l'interés d'uns inversors ambiciosos. Una comèdia deliciosa, amb ingredients dolços, picants i melancòlics, sobre el turisme, l'ànima humana i la vida en comunitat.

Podeu veure el tràiler a aquest enllaç:

http://https://www.youtube.com/watch?v=XK9hMGG8tHQ 

A causa de les mesures Covid l'aforament és limitat i s'ha de fer una inscripció prèvia als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es


Si voleu veure el documental on line ho podeu fer del 2 fins el 17 de desembre. A partir de dia 3 ens podeu fer arribar un correu electrònic a info@bibliomao.es sol·licitant veure el film i us enviarem les contrasenyes per fer-ho.

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.