Contes amb kamishibai, amb Noelia Mas
Kamishibai és una paraula japonesa que significa “Art Dramàtic en paper”. És una forma molt popular, des de fa segles, de contar contes al Japó. La Senyora Tilles recupera les llegendes oblidades i reinventa les més actuals per traslladar l'audiència infantil fins a altres països i descobrir noves realitats.
 
DILLUNS 19 DE DESEMBRE, A LES 18:00 H
SALA INFANTIL

AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA
info@bibliomao.es  /  971369190


Llegir
Les Veus dels Clubs de Lectura Juvenil
Aquest mes el Club de Lectura Juvenil de Maó té una cita molt especial amb el Clubs de Lectura Juvenil d'Alaior, de Ciutadella i de Fornells a través de la proposta Veus.
Veus  és un muntatge microteatral de caire social basat en un monòleg a duet on la principal estratègia és l’esforç de resposta. Amb un toc d'humor i a través del  minimalisme escènic, es dona pas a la visibilització, reflexió i resolució d'alguns dels conflictes amb els quals ens trobem dia sí, dia també.


Llegir
Nou Lab de lectures

Raquel de Manuel Mur ens convida a participar d'un taller amb família en el qual s'experimenta amb la literatura infantil des d'una òptica curiosa i participativa amb l'objectiu de fomentar la literatura de qualitat.

Llegir
Plouen lectures
Lluvia fina de Luis Landero va ser la novel·la escollida per la tercera trobada del Club de Lectura de Persones Adultes, aquest dimecres  23 de novembre, a la qual hi van assistir casi vint persones per parlar d’una obra que va agradar força, sobretot per la seva agilitat a l'hora de tractar el tema de les relacions familiars a partir de la rancúnia i dels límits del que és cert, La lectura va provocar interessants intervencions i comentaris.

Llegir
Menorca participa als Liburutegi Laborategiak
Labs és un projecte de la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura a través de la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària que té com a objectiu reforçar la idea de la biblioteca com a espai de trobada de la ciutadania per al desenvolupament de projectes en conjunt. Aquests projectes, a les biblioteques, esdevindran autèntics laboratoris.
Llegir
1
2
3
4
5
6
7
11
12
13
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.