Cercant un tema - taller d'escriptura amb Blanca Ripoll
Blanca Ripoll, professora de la Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona, vindrà a la Biblioteca de Maó a fer aquest interessant taller d'escriptura el divendres 3 de desembre a les 19.15h
Tots tenim al cap la imatge d'algú començant a escriure, arrugant el full de paper i llençant-lo a una paperera. Segurament avui, època d'ordinadors, tabletes i telèfons mòbils, aquesta imatge ha quedat com a record d'una època passada, però pot servir-nos igualment per a fer d'exemple de les dificultats que tots tenim quan volem començar a escriure qualsevol text: un email, un conte, un record, un poema. Com començo? Quines paraules? Què explico? Des de quin punt de vista? Quin to o registre seria millor? ...
La por a la pàgina en blanc ha turmentat molts escriptors al llarg de la història i potser no és un problema que es pugui eliminar del tot. Però us ben asseguro que hi ha tècniques i exercicis per millorar la nostra relació amb un full blanc -sigui de paper o sigui digital-.
En aquest taller farem feina des de la memòria, la sinestèsia, una imatge o un so, i explicarem diverses tècniques d'escriptura creativa per "arrencar" a escriure. Al final, plantejarem un exercici autònom, que donarà continuïtat al taller.
Arremangue-vos i veniu a provar-ho!!!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.