Taller Jocs de taula i narratives
Aquest divendres 29, d'11 a 12'30, ens espera una nova sessió de descoberta de jocs, amb la màgia de la tallerista Raquel de Manuel

Un taller pensat per jugar en família. Alguns jocs més infantils, d'altres més juvenils i, la gran majoria, de 0 a 1500 anys. Per què, a qui no li agrada jugar? A nosaltres ens xifla.

Ja fa temps que la Biblioteca disposa d'un espai ple de jocs per divertir-se a la mateixa Biblioteca o per agafar en préstec. De fet, algunes vegades l'armari està mig buit: els jocs volen de casa en casa! Ens encanta. 

Així que us esperam per compartir aquesta estona de joc. Per descobrir noves propostes, crear noves narratives i fer de la Biblioteca un espai de trobada

A la darrera sessió, fins i tot, en vam crear un inspirat en un joc egipci. 

Com diu na Raquel,  el fet de jugar i el que passa quan jugues, ja crea una història nova dins la Biblioteca.

Famílies! Us hi esperam. 

 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.