Cicle Cinema i Teatre: La tragèdia de Macbeth (2021) de Joel Coen
El dilluns 11 de gener torna el cicle de Cinema i Literatura a la Biblioteca de Maó. A  les 19h en Dionisio Sánchez ens presentarà La tragèdia de Macbeth de la mà del director Joel Coen. Us hi esperem!

Sinòpsi:

Després de trobar-se amb tres bruixes que li profetitzen un futur com a rei, Macbeth és consumit per l'ambició de poder i uns instints assassins. Amb la complicitat de la seva esposa, Lady Macbeth, l'heroi shakespeariano assassinarà al rei Duncan i es farà amb el tron d'Escòcia. No obstant això, la seva set de poder ho porta a cometre més assassinats, desencadenant una espiral descendent que ho conduirà a la bogeria i a la mort.

Reconeguda com una de les tragèdies més importants de William Shakespeare, "Macbeth" explora temes profunds i atemporals com l'ambició desmesurada, la corrupció del poder, la naturalesa del mal i la culpabilitat. L'obra examina com la cerca obsessiva de l'ambició pot corrompre l'ànima humana, portant a la destrucció personal i social.

L'excel·lent adaptació que fa Joel Cohen d'estigui clàssic universal destaca per la seva estètica visual impactant, amb una paleta de colors fosca i una atmosfera intensa que reflecteix la tragèdia i la desesperació dels personatges. Les notables actuacions de Denzel Washington i Frances McDormand han estat elogiades per la seva profunditat i complexitat.

Per assistir a la projecció no fa falta inscriure's

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.