Taller Brodat damunt paper. Dia Internacional de les Biblioteques
Dia 24 d'octubre es celebra el Dia Internacional de les Biblioteques. Cada any, el Ministeri de Cultura proposa un lema i el d'aquest any és "Teixint comunitats". No ens podria agradar més!

Així que hem pensat posar fil a l'agulla, per fer florir, en comunitat, fulls que han format part del nostre fons bibliogràfic. Els hi donarem una nova vida. 

Per participar no es necessita CAP coneixement previ d'agulles ni fils. Ens hi acompanyaran dones amb molta experiència, com n'Esperança Petrus, i d'altres, més joves, que s'han iniciat en el món del brodat damunt paper i que ens guiaran en tot el procés. A més a més, a la Biblioteca trobareu el material necessari: plantilles amb flors, fulls per reciclar, agulles, fils... 

I que no hi faltin les obres per aprendre a brodar, pensar nous projectes, cercar inspiració. A la planta baixa podeu trobar tot un seguit de llibres sobre els treballs manuals amb agulles. Us en recomanarem alguns com el preciós: Bordar es fácil: guía de técnicas de bordado paso a paso, de Marie Suárez.

Vols participar en una creació col·lectiva? Necessitam moltes flors. Tota mà és important!

Et pots inscriure al taulell o a info@bibliomao.es 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.