Taller Plantes medicinals de Menorca amb Marc Moll
El darrer Plec de Lectura està dedicat a les plantes de Menorca i l'especialista en etnobotànica Marc Moll. No podia faltar un dels seus tallers a la Biblioteca! Serà dissabte, 4 de novembre, d'11 a 12'30 h.

Un taller per conèixer les plantes medicinals de Menorca pel que fa a l'alimentació i el que es coneix com a superaliments. Es tracta d'aliments amb doble funció: complementar la nostra nutrició mitjançant minerals i vitamines i, al mateix temps, equilibrar la salut del cos gràcies a les seves propietats medicinals.

Ens oferirà una experiència, acompanyada d'un tast aromàtic i alimentari, que ens permetrà conèixer: les principals plantes comestibles de Menorca considerades superaliments; diferents elaboracions amb planta fresca i planta assecada, així com la preparació de begudes calentes i fredes.

Finalment, acabarem el taller amb un tast de polsim de plantes. Ben segur que, en acabat, podrem incorporar aquests coneixements en el nostre dia a dia.

Places limitades. Us podeu inscriure a la Biblioteca o a: info@bibliomao.esCategoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.