Família&Lectura obra inscripcions
Una nova temporada és a punt de començar. Famílies amb infants de 0 a 6 anys? Aquesta tempora ens trobarem un dissabte al mes, un grup d'11 a 12 h., i un segon grup de 12 a 13 h.

Es tracta d'un taller que permet a les famílies endinsar-se en el món de la literatura infantil més enllà del que pugui ser un contacontes. 

Una sessió al mes, durant la que compartirem diferents característiques dels àlbums il·lustrats com: la importància de la il·lustració, la manera de saber apreciar els valors d'una bona història, autors de referència...

Família&Lectura fa moltes temporades que està en marxa a les diferents biblioteques de la Xarxa. El projecte va néixer de mans d'una de les nostres bibliotecàries, Fàtima Anglada, i són moltes les famílies que hi han assistit. Esperant haver contagiat a moltes d'elles del nostre entusiasme per la LIJ.

Des del SAEI, Servei d’Atenció Educativa Infantil del Consell Insular, en sinergia amb els diferents Ajuntaments de l’Illa de Menorca, aquest any ens proposen a Judith Lirola. Mestra que no ha deixat de formar-se, especialment en pedagodia Montessori i literatura infantil, així com en altres àrees com el ioga o l'atenció plena.

Farem la primera trobada, dues sessions consecutives, dissabte 11 de novembre a les 11 i a les 12. Us podeu inscriure al taulell de la Sala Infantil o enviant un missatge a: info@bibliomao.es Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.