La senyora Dalloway al Club de lectures amb perpectiva

Aquest mes, un dels llibres antagònics de Virginia Woolf, una de les novel·les més emblemàtiques del modernisme anglès: La senyora Dalloway. Una història excepcional que punteja salts enrere en el temps que s'uneixen a la fi d’una manera colpidora.

Llegir
"Joc brut" al Club de Novel·la Negra
Ben segur que aquest divendres xerrarem de quin és el poder del desig o de quins són els límits dels nostres valors, entre altres temes. I és que la novel·la de Manuel de Pedrolo posa el focus en el joc brut de la seducció. Qui és més culpable, na Juna que incita a l'assassinat o en Xavier, l'assassí?
Llegir
Solaris o com acollir l'adaptació d'Stanislaw Lem
Solaris és una pel·lícula de culte, 165 minuts de ciència ficció, intriga i drama psicològic que estimularan el cinefòrum d'allò més. Dirigida per Andrei Tarkovsky al 1972, podem dir que ens atrapa des del minut zero i ens endinsa, tal com si passessim ràpidament pàgina, en la novel·la homònima de l'escriptor polonès de ciència-ficció Stanislaw Lem, autor traduït a més de 40 llengües que ha venut milions d'exemplars de les seves obres, entre les quals destaquen L'home de Mart, El fracàs i Pau a la terra.
Llegir
I Concurs de Bibliotràilers per a joves
Heu vist? La Xarxa de Biblioteques de Menorca ha convocat el I Concurs de Bibliotràilers per promoure la lectura i estimular la creació i la difusió de continguts literaris. Teniu fins al 31 de març per participar. I dia 24 de febrer, un taller d'idees!
Llegir
Taller d'Escriptura Poètica
Aquest dilluns, a les 18'30 h, tenim la segona sessió del Taller d'Escriptura Poètica on una quinzena de persones estem aprenent a escriure i llegir poesia amb el poeta Pere Gomila.
Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.