I Concurs de Bibliotràilers per a joves
Heu vist? La Xarxa de Biblioteques de Menorca ha convocat el I Concurs de Bibliotràilers per promoure la lectura i estimular la creació i la difusió de continguts literaris. Teniu fins al 31 de març per participar. I dia 24 de febrer, un taller d'idees!

S'hi poden inscriure els joves d'entre 11 i 16 anys, o que durant el 2024 faran els 11 anys. I hi ha dues modalitats: una de joves d'11 a 13 anys, i l'altre de 14 a 16 anys. 

Un bibliotràiler? Cercam un vídeo creatiu, curt, de màxim 2 minuts, que inspiri a altres persones a llegir un llibre que us hagi emocionat.

Com? Feu un equip, de 2 a 4 persones, i començau a crear lliurement.  

Necessitau ajuda? Dia 24 de febrer farem un taller, d'11 a 13, hores, per donar idees, recursos i començar l'aventura. Ens hi acompanyarà Meri Santos Fuertes, fotògrafa i creadora. Ja us hi podeu inscriure, al taulell de la Sala Infantil de la Biblioteca o a info@bibliomao.es

I els premis? Hi haurà 6 bibliotràilers seleccionats (3 de joves d'11 a 13 anys i 3 de 14 a 16 anys) i podreu guanyar vals per a llibres, jocs de taula, entrades de teatre o cine!

Trobareu les bases amb tota la informació llegint el QR del cartell!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.