"Joc brut" al Club de Novel·la Negra
Ben segur que aquest divendres xerrarem de quin és el poder del desig o de quins són els límits dels nostres valors, entre altres temes. I és que la novel·la de Manuel de Pedrolo posa el focus en el joc brut de la seducció. Qui és més culpable, na Juna que incita a l'assassinat o en Xavier, l'assassí?

Publicada l'any 1965 s'estructura en quatre capítols: "El projecte", "Els fets", "La recerca" i "Les explicacions", on el protagonista, en Xavier, conta en primera persona com i perquè arriba a cometre un assassinat. És açò creïble? Quines són les circumstàncies prèvies de la seva vida? I tenen res a veure? Es tracta d'una simple fabulació o podria ser verídic?

Sabíeu que hi ha una versió cinematogràfica dirigida per Juan Antonio Bardem i protagonitzada per Marisol? O que es tracta d'un tema present a altres pel·lícules com Obsesión (1943), El cartero siempre llama dos veces (1946 i 1981), Perdición (1944) o Match Point (2005)  I és que el nostre dinamitzador, José Antonio Luque és un expert en literatura negra i també en cinema! Encara no ens hem reunit i ja hem descobert totes aquestes connexions.

Amb ganes de trobar-nos i continuar aprenent i compartint! La trobada és oberta. Si et fa ganes, t'hi pots afegir!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.