Microteatre Sèrie Negra: "Herois" i "La feina ben feta"
Aquest dijous, dia 29 de febrer, celebrarem el Dia de les Illes Balears amb 2 funcions de microteatre a diferents espais de la Biblioteca.

La companyia La Trup, sota el títol Microteatre Sèrie Negra, ens oferirà dues peces de teatre, d'uns 20 minuts cadascuna, que es repetiran en dues ocasions. És a dir: 2 obres i 4 sessions perquè puguem triar la combinació que més ens agradi.

Començarem a les 18'30 h amb "La feina ben feta" de Toni Gener. Dirigida per Sergi Marí i amb monòleg a càrrec de l'actriu Gemma Moll.

Tot seguit, a les 19 h, tindrà lloc la segona obra, "Herois" de Josep Mercadal. Amb la direcció de Joan Fullana i a càrrec dels actors Josep Mercadal i Xavier Núñez.

Un cop fetes les dues representacions, a les 19'30 h, repetiran "La feina ben feta" i a les 20 h, "Herois". Les quatre funcions són d'accés lliure i gratuït. No fa falta inscripció.

T'esperam per celebrar el Dia de les Illes Balears amb una proposta artística a càrrec de La Trup!

 


Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.