Cinefòrum: "Un hombre para la eternidad"
Aquest dilluns, a les 19h., una nova sessió del Cicle Pantalla Escènica, Cicle de Cinema i Teatre a la Biblioteca, dinamitzat pel dramaturg Dionisio Sánchez Loring.

Projectarem Un hombre para la eternidad (1966) de Fred Zinnemann. Una pel·lícula basada en l'obra de teatre de Robert Bolt. Intèrprets: Paul Scofield, Wendy Hiller, Leo McKern, Robert Shaw, Orson Welles, Susannah York.

Per a divorciar-se de la seva esposa Catalina d'Aragó i contreure matrimoni amb Ana Bolena, Enric VIII tracta d'obtenir el favor de l'aristocràcia. Thomas More, humanista de profunda fe religiosa i principis ètics indestructibles, s'enfronta a un dilema moral quan se li exigeix que reconegui l'autoritat del rei sobre l'Església Catòlica i accepti el seu divorci.

El dramaturg Robert Bolt ambienta aquesta història a l'Anglaterra del segle XVI, utilitzant el personatge de Thomas More per a representar la lluita per la llibertat de consciència i la resistència a la corrupció política i religiosa.

L'adaptació cinematogràfica de Fred Zinnemann va rebre nombrosos elogis, inclosos sis Premis de l'Acadèmia. La pel·lícula captura hàbilment l'atmosfera del conflicte moral i polític del període Tudor i transmet poderosament els temes universals d'integritat i resistència moral.

No fa falta inscripció. Us hi esperam.

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.