L'autora María Medem visita la Biblioteca!
Esteim realment emocionats amb la visita de l'autora de la novel·la gràfica, Por culpa de una flor, considerada per Babelia entre els 10 millors còmics del 2023.

Ja el 2018, María Medem, amb la seva obra Cenit va guanyar el premi d'autora revelació del 37è Saló del Còmic Internacional de Barcelona. Ara, pocs anys després, hi ha qui considera la seva darrera obra com un futur clàssic de la novel·la gràfica estatal i ben cert que és una autèntica meravella.

I com hem arribat a ella? Resulta que està publicada de forma conjunta entre Blackie Books i Apa Apa Cómics. I qui hi ha darrera Apa Apa Cómics? Entre altres, el menorquí Toni Joan Mascaró! Des d'aquí la nostra enhorabona i especialment, el nostre agraïment. Un agraïment que també hem de fer extensiu a la seva mare, usuària de la Xarxa de Biblioteques de Menorca. Gràcies Joana!

A la Biblioteca tenim alguns exemplars en préstec. Podeu passar pel taulell i fer una reserva, cercar-lo a alguna de les nostres llibreries locals o, directament, venir dijous 22 de febrer, a les 19 h., a la Biblioteca. No es necessita inscripció.

Es tracta d'una obra plena de sonoritat on la llum i els colors viatgen des de les pàgines del llibre a l'interior de qui l'està llegint. Allà hi romanen durant dies i dies. Una experiència sensorial que si bé, potser no acabes d'entendre en la seva amplitud, si que tens la seguretat que et trobes davant d'una gran obra.

 Quines ganes poder conversar amb ella!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.