Club de Lectura Juvenil i Som Jurat Atrapallibres. Els dissabtes són nostres.
Des de la Biblioteca Pública de Maó volem continuar fomentant la lectura entre els joves de la casa! Així, encetam l’any amb dues propostes pels joves. D'una banda, un Club de Lectura: el Juvenil dels dissabtes capvespre, adreçat als lectors i lectores a partir de 12 anys, per qui ho tindrem tot a punt aquest dissabte 27, a les 17 h. D'altra banda, el mateix dia i hora, ens trobarem amb els joves de sisè per formar part del Jurat Atrapallibres en aquesta modalitat. Sí, sí, ho has llegit bé: la Biblioteca obrirà única i exclusivament per als dos grups, amb tota la màgia que això implica a un edifici com aquest, habitualment concorregut.
Llegir
Cinefòrum a la vista!
Anota la cita a l'agenda perquè dia 23 de gener a les 19 h tornem amb el Cinefòrum de cinema fantàstic a la Biblioteca amb el film  Eternal Sunshine of the Spotless Mind, una pel·lícula dirigida per Michel Gondry estrenada al 2004 . 
Llegir
"Taller d'interpretació", una novel·la inquietant
Aquest dijous, a les 19 h, tenim trobada del Club de Lectura de Novel·la Gràfica. La lectura de Nick Drnaso no deixa indiferent. Algunes lectores no han pogut llegir-la perquè els hi creava angoixa mentre que, a d'altres, els ha semblat del tot addictiva i ja pensen a rellegir-la. Diferents sensacions que ben segur enriquiran el debat! T'hi pots afegir.
Llegir
Microteatre, poesia, música i testimoniatge en pro de la salut mental

Dia 15 de gener seran moltes les persones que donaran veu, a través del fet artístic, a les múltiples realitats d'estigmatització i discriminació vers la salut mental. Comptarem amb la participació de BetaTeatre i Pluma, i amb el testimoniatge de Maria Soucheiron en nom de NeuroDiver Gent. Aquesta proposta serà aquí mateix, a la Biblioteca, a les 19h.

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.