Taller d'Escriptura Poètica amb Pere Gomila
Aquest dilluns donam inici del Taller d'Escriptura Poètica on, al llarg de 5 sessions, aprendrem a llegir i escriure poesia amb l'expertesa del poeta menorquí Pere Gomila.

Diverses trobades on en Pere ens anirà comentant l'escriptura de la poesia, és a dir, com llegir-la i els seus procediments, a través de la lectura de poemes de poetes de referència, tant més clàssics com actuals. D'aquesta manera visitarem l'obra de: Josep Carner, Vicent Andrés Estellés, Gabriel Ferrater, Joan Vinyoli, Francesc Parcerisas, Mireia Calafell, Teresa Pascual, Anna Gual, Maragall, potser fins i tot, un poema d'Ausiàs March. També alguns poemes en castellà i traduccions d'altres llengües.

Però no tot serà llegir! Damunt aquestes lectures ens proposarà que després, a casa, entre sessió i sessió, ens posem a escriure sobre els temes comentats. Ja tenim ganes de començar. Us anirem compartint sensacions, aprenentatges i, esperam, alguna creació!
 
 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.