Club de Lectura Juvenil i Som Jurat Atrapallibres. Els dissabtes són nostres.
Des de la Biblioteca Pública de Maó volem continuar fomentant la lectura entre els joves de la casa! Així, encetam l’any amb dues propostes pels joves. D'una banda, un Club de Lectura: el Juvenil dels dissabtes capvespre, adreçat als lectors i lectores a partir de 12 anys, per qui ho tindrem tot a punt aquest dissabte 27, a les 17 h. D'altra banda, el mateix dia i hora, ens trobarem amb els joves de sisè per formar part del Jurat Atrapallibres en aquesta modalitat. Sí, sí, ho has llegit bé: la Biblioteca obrirà única i exclusivament per als dos grups, amb tota la màgia que això implica a un edifici com aquest, habitualment concorregut.
La proposta del Club de Lectura Juvenil és compartir el gust per la lectura, i per la conversa que sorgeix a partir de tot bon llibre, àlbum il·lustrat, còmic, novel·la gràfica, poemari o assaig. Volem escoltar noves propostes, i per això obrim les portes a noves veus. Iniciarem aquestes trobades mensuals xerrant d'allò que us/ens agradaria llegir! 
 
D'altra banda, volem participar del jurat del Premi Atrapallibres format per milers de lectors i lectores on els més joves, en el nostre cas, en la categoria de sisè, decidireu quin dels tres títols proposats és el millor llibre en català del 2023. Llegirem i votarem: Filstrup, de Jaume Copons; Oi què ens hem perdut, Alícia? de Pep Puig, i Un estiu de luxe, de Marianne Kaurin. Aquest dissabte us presentarem els tres llibres i decidirem per quin començam!
 
Famílies, joves! Per a més informació enviau un correu a <info@bibliomao.es>  Us podeu inscriure al taulell de la Sala Infantil i Juvenil de la Biblioteca o venir el mateix dissabte 27 a les 17 h. Us esperam amb moltes ganes! 
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.