Projecció "La novia" (2015), dins el Cicle de Cinema i Teatre
Aquest dilluns 29, a les 19 h., tenim la primera sessió del 2024 del Cicle Pantalla Escènica, dinamitzat pel dramaturg Dionisio Sánchez Loring

Projectarem La novia, inspirada en l'obra Bodas de sangre, una de les tragèdies més reeixides de Federico García Lorca. En ella es presenta una reflexió profunda sobre la naturalesa de l'amor i la tragèdia, aprofundint en temes com l'amor, la tradició, la fatalitat i la lluita entre el desig i les expectatives socials. El dia de les seves noces, la núvia i el seu amant decideixen escapolir-se, desencadenant una sèrie d'esdeveniments tràgics en un viatge marcat per la destinació i la passió que culminarà en un enfrontament sagnant.

L'adaptació al cinema de Paula Ortiz destaca per la seva cuidada fotografia i la creació d'una atmosfera poètica que reflecteix la sensibilitat de l'obra original. Les seves excel·lents actuacions aconsegueixen transmetre la intensitat emocional dels personatges lorquians. 

No fa falta inscripció.  Us hi esperam!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.