Flàvia Company a les biblioteques de Menorca
Aquesta setmana l'autora Flàvia Company serà a la Biblioteca de Maó. També a la de Ferreries i Ciutadella.
Flàvia Company, dimecres 24, participarà al Club de Lectura d'Adultesa comentant la seva novel·la Haru, on si una cosa queda clara és que "suficient és suficient".  Una novel·la plena de reflexions existencials: la vida, la mort, el temps, la culpa. D'aquelles que subratllaries de dalt a baix si no fos perquè l'has treta en préstec de la Biblioteca. Quina meravella poder compartir tot açò amb la seva creadora. La trobada és oberta a tothom que hi vulgui assistir.
 
Dijous 25, serà a la Biblioteca de Ferreries, on compatirà una altra de les seves novel·les, L'Illa de l'última veritat. Una història caracteritzada per la intriga psicològica que t'atrapa des d'un principi. Si bé, a Haru, podem xerrar d'una lectura pausada i profunda, a "L'illa de l'última veritat" la història t'empeny de forma addictiva cap al final.
 
D'altra banda, divendres 26, a Ciutadella, oferirà la conferència "La lectura i l'escriptura com a eines per entendre el món". En el marc del cicle El món avui: cicle de pensament i actualitat a les biblioteques
 
Finalment, dissabte 27, 20 persones ompliran el seu taller intensiu de microrelat a la Biblioteca Pública de Maó. Quatre hores en què na Flàvia compartirà eines, i algun secret, sobre com escriure petites peces.
 
Ja comptem les hores per començar amb tot plegat!  
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.