Microteatre, poesia, música i testimoniatge en pro de la salut mental

Dia 15 de gener seran moltes les persones que donaran veu, a través del fet artístic, a les múltiples realitats d'estigmatització i discriminació vers la salut mental. Comptarem amb la participació de BetaTeatre i Pluma, i amb el testimoniatge de Maria Soucheiron en nom de NeuroDiver Gent. Aquesta proposta serà aquí mateix, a la Biblioteca, a les 19h.

La proposta comptarà amb música d'autoria i una peça microteatral, basada en poemes d'Alda Merini. I és que aquests dies, amb la notícia de la mort de Nora Albert, traductora del poemari Terra Santa d'Alda Merini a la nostra llengua, ens ressonen encara més els versos de la poetessa, aquells que va escriure sobre les pedres amb els genolls nafrats. Merini, ambaixadora de la lucida follia, en veu de Paola Cibin i Raquel de Manuel Mur conjugarà les rimes amb el so de Pluma i el seu crit poètic. Si veniu, Tània Aguilera i Mamà Fiera us agombolaran d'allò més. I entre unes i altres mirarem de normalitzar les coses. 
 
Aquesta és una activitat d'accés lliure i gratuït, sense inscripció prèvia. 
 
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.