L'Expo Ideal d'Hervé Tullet
Des de la Biblioteca Pública de Maó ens hem afegit a l'exposició internacional de Tullet sense Tullet que trobareu a les xarxes socials
Llegir
Dimarts d'estiu amb Rita Barber i Juan Carlos Talavera
Dia 18 de juliol tenim una cita amb Rita Barber i Juan Carlos Talavera , artistes que promouen la recerca de les petjades literàries a través dels camins que han marcat la història. Un recital poètic proper i propvinent que ens convida a compartir una estona de present amb el passat més recent.
Llegir
Taller de microRELATS per a joves
El microrelat és un gènere hiperbreu que comprén un  text literari complet, independent, autònom i perfectament acabat. És una manera d'escriure el què sentim i volem dir d'una manera diferent, una forma particular de fer que encaixa molt bé en la descoberta de l'escriptura com a fet expressiu.
D'una manera diàfana descobrirem algunes autories, les característiques essencials del gènere i conquerirem el full en blanc.
Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.