Programació cultural dels dimarts d'agost a la Biblioteca Pública de Maó

Com ja vam fer el mes de juliol, continuam amb la nostra programació cultural setmanal, cada dimarts, a les 19 h.

El pròxim dimarts, dia 1 d'agost, comptarem amb la presència de les artistes Natalia Pérez i Paula Drenkard, acompanyades de Maica Martínez. La idea és oferir-nos un diàleg, Del cuerpo hablado a la palabra escrita, sobre com pot la dansa generar la paraula poètica i com pot l'escriptura alimentar maneres de fer dansa. Natalia Pérez és ballarina i professora de dansa i ha publicat el llibre Apuntes de classe que prest trobareu a la Biblioteca per si voleu seguir aprofundint en el tema. I Drenkard, entre altres, investiga i treballa a la Universitat Nacional de Rosario, Argentina, a més a més de formar part de la Càtedra d' Epistemología de la Comunicación i del seminari Cultura, Cuerpos e Identidades. La seva presència a la Biblioteca és possible gràcies a Maica Martínez, Directora de les Jornadas Internacionales Biennales de Danza, pensamiento e investigación, Experimenta Soma Butoh Menorca.

Dimarts, 8 d'agost, seguirem amb una segona sessió del cicle Lectures d'estiu. En aquesta ocasió tindrem el privilegi de comptar amb els coneixements de Blanca Ripoll, Llicenciada i Doctora en Fiologia Hispànica per la Universitat de Barcelona havent obtingut el Premio Extraordinario de Doctorado i el Premio Academia Internacional del Hispanismo. Ens xerrarà de novel·listes espanyoles del segle XXI fent referència a autores com Sara Mesa o títols com Panza de burro entre altres.

Dimarts 22, comptarem amb El blues d'elles. Un concert xerrada sobre la història i temàtica del blues des d'un punt de vista femení amb la veu de Queralt Albinyana acompanyada del músic Tota Blues. Queralt es defineix com una cantant enamorada de la música d'arrel afroamericana. Amb una veu potent i versàtil és actriu, professora de cant i comunicadora amb experiència en tot tipus de públic, escenaris i pantalles.

Finalment, dimarts 29, serà el moment de la novel·la negra del Mediterrani. La tercera xerrada del cicle de Lectures d'estiu serà a càrrec de José Antonio Luque Carreras, especialista en literatura i cinema negra, qui ha publicat El cine negro espanyol. Ens oferirà els trets distintius de la novel·la negra mediterrània en contrast amb la nord-americana i la nòrdica.

Totes les activitats són lliures i gratuïtes. No es necessita inscripció prèvia.
Categoría:
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.