L'Expo Ideal d'Hervé Tullet
Des de la Biblioteca Pública de Maó ens hem afegit a l'exposició internacional de Tullet sense Tullet que trobareu a les xarxes socials

Durant el mes de juliol diverses escoles d'estiu han visitat les nostres instal·lacions i n'esperam algunes més el mes d'agost. Amb elles, i amb l'ajuda de na Laura i na Lesly d'Un estiu per créixer, hem realitzat tota classe de tallers proposats per l'autor de literatura infantil Hervé Tullet, present a quasi totes les biblioteques d'arreu del món.

La seva obra va més enllà dels seus llibres de descoberta i joc en permetre que qualsevol de nosaltres es pugui convertir en tallerista, especialment amb el seu llibre, Diviértete: talleres de arte con Hervé Tullet, i que tot infant es pugui sentir artista i part d'una creació col·lectiva. Encara més, amb la seva capsa ¡La Expo Ideal!, de l'editorial Kókinos, ens convida a l'exposició internacional de Tullet sense Tullet. I açò és el que esteim fent i que podeu trobar a la sala infantil del primer pis.

Cada grup, taller a taller, ha anat creant una proposta diferent per l’exposició. Alguns: el títol, que només s’endevina al final del taller, d’altres, murals on 52 mans han fet el seu propi camp de flors, els de la fotografia, escultures de camins i, fins i tot, hem vestit al mateix Hervé!

Trobareu molts dels seus llibres a la Biblioteca Pública de Maó i a altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Menorca. I no deixeu de visitar l'instagram @expo_ideale_herve_tullet

 


Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.