Un estiu per créixer a la Biblioteca Pública de Maó
Na Laura i na Lesli han contribuït a millorar la nostra Biblioteca!

Aquest mes de juliol hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració de dues joves amb ganes d'aprendre i participar del dia a dia d'una biblioteca gràcies al projecte Un estiu per créixer, "inspirat en l’aprenentatge, servei que pretén que els i les joves menorquines entre 14 i 17 anys puguin participar en una entitat o empresa del seu municipi, amb l’objectiu de millorar i contribuir a la millora del seu poble" i no podem estar més contentes.

Han col·laborat en diferents processos interns del Servei relacionat amb el fons documental: segellat, revisió de documents en mal estat, reordenació... També en l'elaboració de cartells per la nostra web. Està clar que amb l'ús d'eines digitals com el CANVA són unes expertes!

Encara que potser, en allò que més han col·laborat, ha estat amb els tallers per l' EXPO IDEAL d'Hervé Tullet sense Tullet que hem fet amb els casals d'estiu. Uns tallers que difícilment hauríem pogut tenir el mateix resultat sense la seva col·laboració. No hi ha dubte que han contribuït a la millora de la Sala Infantil.

I, a més a més, han fet un projecte final amb un petit estudi sobre possibles millores de la zona juvenil. Un espai que esteim repensant i qui millor que dues joves per donar-nos la seva visió. 

L'estiu que ve més. Gràcies Laura i gràcies Lesli. Ha estat un plaer.

 

 


Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.