Tota peça és important!
Comptam amb tu. Quan vulguis, les que vulguis.

Sabies que a la Biblioteca tenim una taula amb un trencaclosques, un "puzle", sempre a punt per si vols posar una peça?

Vens a treballar, preparar oposicions, estudiar... i necessites desconnectar una estona?

T'agrada remenar, cercar i posar peces, però a casa no tens el lloc on fer-ho?

Vols ser el primer a posar una de les peces, potser el darrer?

Acabam de preparar la tercera proposta a construir de manera col·lectiva: l'univers literari de Jane Austen. Ja hem/heu completat un paisatge de llibres i un altre relacionat amb el joc de taula Dixit, una meravella per la imaginació.

Trobaràs les peces que esperen a ser posades a una de les taules de la zona de llibres informatius de la sala infantil del primer pis. I si aquest paisatge t'anima a descobrir el món de Jane Austen demana alguns dels seus llibres o la seva adaptació cinematogràfica. 

Tota peça és important!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.