Ponts literaris: engega el Club d'escriptura virtual
Amb l'objectiu de generar espais de relació i d'enriquiment de la llengua catalana, més enllà del territori, i a través de la Diputació de Barcelona, les biblioteques de Menorca col·laboren en aquest espai de coneixement sobre l'escriptura i la lectura.


Llegir
Escape Room: tot un repte, a la Biblioteca

Multitud d'estudiants dels instituts de Maó i Alaior han passat per la nostra Biblioteca aquests mesos i han participat del primer joc d'escapada, altrament conegut com escape room o room escape; una proposta basada el llibre Mentida, de l'autora Care Santos, a través de la qual han conegut els indrets més amagats de l'edifici i tot el que els serveis de la Biblioteca estan oferint actualment i poden arribar a oferir a un sector de població jove i motivat com aquest. 


Llegir
Contes fantàstics i de misteri, amb la Senyora Garcia

Us explicaré uns contes que us faran plorar de por i de riure, a la vegada!! Històries plenes de misteri, d’intriga i d’aventura!

Fareu volar la imaginació sense moure-us del lloc!! Un sac misteriós davant una casaencantada,

històries de monstres, dracs,...!!Uffff!!

Una proposta familiar per a infants a partir de 5 anys

 DILLUNS, 23 DE GENER, A LES 18:00 H

SALA INFANTIL

AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA

info@bibliomao.es / 971369190 

Llegir
Club de lectura amb l'escriptora Lourdes Otal

El proper 18 de gener descobrirem, entre d'altres coses, mots com ballestrinca, botavara i bita, i  algunes veritats que s'amaguen sota aquest lèxic, poc comú i molt suggerent, literàriament parlant. La trobada virtual amb Lourdes Otal, autora d'aquestes veritats, ens desvetllarà el vincle de la protagonista de la seva novel·la amb la nomenclatura. 

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.