Taller de lectura en veu alta amb Ariadna Ferrer
Els dimecres 1 i 8 de febrer podeu asistir a aquest minicurs que organitzem des de la Bibllioteca Pública de Maó de les 17.30 a les 19.30h a la sala de conferències.

Saber llegir en veu alta no depèn dels dots interpretatius, de tenir una bona veu o de ser una persona extravertida. A llegir en veu alta se n’aprèn! S’aprèn a modular la veu, a controlar els nervis, a respirar, a saber transmetre l’emoció que ens genera cada text.

A la vida hi ha moltes situacions que ens poden demanar que llegim per a un grup de persones que ens escolten. Els estudiants a les aules exposant un treball, els pares i els avis als fills i nets quan els expliquen un conte, en una reunió de feina als companys de professió per compartir documents o a la biblioteca, participant en una sessió de lectura col·lectiva. I en tots aquests moments ens ajudarà molt haver après trucs i tècniques per ser capaços d’agafar un text, posar-li veu i aconseguir que la nostra audiència l’assaboreixi amb nosaltres!

A QUI VA DIRIGIT?

A totes aquelles persones que vulguin millorar la seva capacitat de llegir en veu alta o, senzillament, de contar una història a una audiència i saber-ne captar l’atenció. No farem teatre, simplement aprendrem a DIR els textos, no només a llegir-los.

METODOLOGIA

El curs és eminentment pràctic, però intercalat amb píndoles teòriques sobre respiració, relaxació, modulació i dicció de la veu, postura corporal, preparació de la lectura i tots aquells trucs, alguns molt personals, que ens ajudaran a mantenir a ratlla els nervis i a ser capaços de fer que els textos tinguin vida a través de la nostra veu.

SOBRE LA PROFESSORA

Ariadna Ferrer s’ha dedicat professionalment a moltes feines que impliquen lectura i comunicació: locutora de ràdio, presentadora de televisió, guia de viatges i formadora d’adults. Actualment treballa en el món editorial i, com a professional autònoma, es dedica a feines que tenen a veure amb l’organització, la comunicació i la coordinació d’esdeveniments.

 

No és necessari apuntar-se a l'activitat amb antel·lació. S'admetran participants fins tenir l'aforament complert de la sala (màxim  40 persones) 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.