Cicle de cinema i Teatre: Nova programació per al 2023!
El 2023 podrem seguir gaudint del cicle Cinema i Teatre amb Dionisio Sánchez Loring que ha tingut bastant èxit d'assistència des del seu inici i que ens ajuda a entendre millor adaptacions d'obres teatrals al cinema.

Al febrer arranquem el segon ‘Cicle de Cinema i Teatre. Pantalla Escènica 2023’ a la Biblioteca de Maó amb una selecció de grans pel·lícules que adapten algunes de les obres més importants del teatre universal.

Per a aquesta nova temporada hem seleccionat una sèrie de pel·lícules que ofereixen un panorama eclèctic en el que estan presents tant les grans fites de la dramatúrgia clàssica, com la 'Iphigenia' de Mihalis Kakogiannis -una de les millors adaptacions que s'han fet al cinema d'una tragèdia clàssica- o el recent 'Macbeth' dels germans Cohen, com algunes de les obres més rellevants de la dramatúrgia contemporània. Aquests són els cas de les obres de teatre 'Glengarry Glen Ross', de David Mamet, o 'August: Osage County', de Tracy Letts, guanyadores dels premis Pullitzer en la categoria de Drama el 1984 i 2008, respectivament. Tampoc faltaran clàssics universals de la pantalla com ‘Doce hombre sin piedad’, o 'Un tranvia llamado deseo’, o algunes de les adaptacions teatrals franceses més importants dels últims anys, com l'obra de Yasmina Reza 'Carnage', portada a la pantalla per Roman Polanski, o l'obra de Jean Luc Lagarce ‘Sólo el fin del mundo’, filmada per Xavier Dolan.

Cada sessió s'obrirà amb una breu presentació, conduïda pel dramaturg Dionisio S. Loring, i es tancarà amb un col·loqui posterior al visionat de la pel·lícula, obert a la participació dels espectadors. Us hi esperem!

 


Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.