Un encontre amb el cinema fantàstic

Tornem amb el cicle de Fantàstic Cinema a la Biblioteca de la mà de Jaume Pons Taltavull, cinèfil, filòsof i gran coneixedor dels llenguatges que entrellacen literatura i cinema. Cada mes us oferim una projecció seleccionada, basada en una obra literària, amb la posterior conversa entre les persones assistents sobre els temes suggerits pel film.


Llegir
Va de clubs de lectura. Sí, també de novel·la negra!
Després d'anys amb el Club de Lectura d'Adultesa, de consolidar el Club de Lectura amb Perspectiva, de tancar la programació del nou Club de Novel·la Gràfica... Volem posar en funcionament el Club de Lectura de Novel·la Negra que dinamitzarà l'especialista José Antonio Luque un divendres al mes. T'hi animes? 
Llegir
T'agrada la novel·la gràfica?
Tens ganes de descobrir nous títols i diferents propostes visuals i narratives? Ja tenim a punt la programació del nou Club de Lectura de Novel·la Gràfica que dinamitzarà n'Illa Marquès. Ens trobarem, per primera vegada, dimecres 11 d'octubre a les 19 h, a la Biblioteca.
Llegir
Llibres per entendre el Món
El nou lot de llibres del Fons Menorquí de Cooperació "Llegim per un Món millor" ja és a la nostra Biblioteca. Autories de renom internacional com Bell Hooks, Sonia Shah i Safia El Aaddam, ens ajuden a entendre la lletra petita del planeta a través dels seus escrits.
Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.