T'agrada la novel·la gràfica?
Tens ganes de descobrir nous títols i diferents propostes visuals i narratives? Ja tenim a punt la programació del nou Club de Lectura de Novel·la Gràfica que dinamitzarà n'Illa Marquès. Ens trobarem, per primera vegada, dimecres 11 d'octubre a les 19 h, a la Biblioteca.

El curs passat n'Illa ja va dinamitzar el Club de Lectura de Novel·la Gràfica a la Biblioteca de Ciutadella i aquest any, des de Maó, ens hi volem sumar. Perquè la novel·la gràfica té un pes important en la nostra col·lecció; perquè ens fascina; perquè ens obre horitzons; perquè si es tracta de compartir lectures també ens hi volem sumar... Viu la teva Biblioteca!

Una trobada mensual per comentar propostes ben diverses. Algunes més conegudes, d'altres que formen part de les darreres novetats i d'altres que potser no hauríem descobert si no fos pel Club de Lectura. Ben segur ampliarem la nostra llista de lectures pendents! Com ens agrada recollir bones recomanacions.

A la primera trobada, compartirem Los grandes espacios de Catherine Meurisse, autora de diverses obres que podeu trobar a la Biblioteca a la nostra zona de còmic i novel·la gràfica de la planta baixa. Un espai en remodelació on recentment va arribar un sofà d'un vermell ben vermell que s'ha de completar amb un mural artístic del qual anirem avançant detalls. Només podem dir que està en mans d'un artista menorquí relacionat estretament amb el món del còmic.

Continuarem amb l'adaptació de Tyto Alba de la novel·la d'Héctor Abad Faciolince, El olvido que seremos. Una història que va fer el bot de la novel·la al cinema i que ara també té la seva versió en forma de novel·la gràfica. Una meravella.

El mes de desembre comentarem Crónicas Birmanas del conegut Guy Delisle. No saps qui és? Ho descobriràs amb nosaltres. Tot un cronista gràfic amb aquell to irònic que tant ens agrada.

Pel mes de gener n'Illa ens proposa Nick Drnaso i la seva  Clase de actuación on s'apropa als marges, en sentit ampli. També a la línia difosa que a vegades separa ficció i realitat.

El mes de febrer el dedicarem a Sole Otero i al seu títol Naftalina amb el que va guanyar el Premio Internacional de Novel·la Gràfica Fnac-Salamandra Graphic l'any 2019. 

Tot seguit ens capbussarem dins Polina de Bastien Vives. Ens mourem amb passos de ballet o, si més no, ens emocionarem amb la seva capacitat d'emocionar-nos.

Dia 14 d'abril, revisarem El eternauta d'Osterheid i Solano López. Una adaptació de la sèrie de tires còmiques publicades entre 1957 i 1959 a Argentina, a la revista Hora Cero Semanal. Considerada una obra mestra del còmic argentí i de la qual la plataforma Netflix ja està preparant la seva versió.

Finalment, dia 8 de maig, compartirem La alegre vida del triste perro Cornelius del jove Marc Torices editat per Apa Apa Cómics que ens permetrà acabar les trobades amb humor.

A més a més, entre lectures esteim preparant alguna sorpresa literària, floral, gastronòmica? 

No t'ho perdis! Ja et popts inscriure a: info@bibliomao.es

Viu la novel·la gràfica. 

Categoría:
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.