La Biblioteca extra murs és una Biblioteca còmplice
Les Biblioteques públiques són una força viva de la societat, com bé diu el nou Manifest de la IFLA/UNESCO sobre la Biblioteca Pública 2022 . I així és com ens sentim quan visitem espais com la Residència Geriàtrica Assistida de Maó on, a més de l'acció d'anar a veure i escoltar les preferències de lectura de les persones grans, hi aportem fons documental pel seu gaudiment.   
Des de la Biblioteca fem, periòdicament, una selecció de llibres amb continguts gràfics que aporten una nova manera d’expressar els relats marcats per l’experiència personal. Els àlbums il·lustrats formen part del lot que duim a la Residència i per l'experiència viscuda són els seus llibres preferits! Seguim, llavors, els preceptes del Manifest amb tota la il·lusió, assegurant que totes les persones tingui accés a tota mena d’informació i d’oportunitats per a l’organització de la comunitat, d’acord amb el paper essencial de la biblioteca dins del teixit social.
 

Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.