Espais familiars a la Biblioteca
Oferir espais i temps on les famílies es puguin relaxar i gaudir de la relació i la companyia d’altres famílies és un dels objectius dels espais familiars proposats pel Servei d’Atenció Educativa Infantil del Consell Insular de Menorca. Aquest últim mes, un dels espais escollits pel SAEI ha sigut la Biblioteca!
Llegir
Lectures amb Perspectiva: Cauteri, de Lucia Lijtmaer

Per tancar la temporada del club "Lectures amb perspectiva" ens trobarem al voltant de la novel·la Cauteri de Lucía Lijtmaer. Un llibre sobre la fugida del dolor com a forma de supervivència i la rebel·lió davant els rols de gènere contemporanis. Anotar que una de les protagonistes, entre una allau de personatges que ben bé reconeixeríem en multitud de situacions quotidianes, és Deborah Moody, qui va passar a la història com «la dona més perillosa del món».

Llegir
BiblioPlaça: àlbums il·lustrats i contes a la plaça
La trobada del laboratori de lectures proposa, aquest mes, sortir a fora, uns instants, per gaudir dels àlbums il·lustrats que normalment són a dins. Oferir, des de la Biblioteca, un espai de lectura lliure és, alhora que un gaudiment, una apertura a la reflexió per incorporar la veu i la mirada de les famílies amb infants a l'espai lector.
 
Traspassar els murs, de manera que les gruixudes parets que a vegades ens envolten no ens limitin és un gran repte del qual ens podem ocupar lectura en mà.
Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.