Nou Plec de lectura dedicat a Josep Mascaró Pasarius
Ja podeu trobar als llocs de costum el Plec nombre 56 dedicat a Josep Mascaró Pasarius

Josep Mascaró Pasarius neix el 1923 a Alaior. De formació autodidacte, treballa en àmbits culturals tan diversos com la cartografia, la toponímia, l’onomàstica, la cerca de jaciments arqueològics, l’edició de mapes (turístic, arqueològic i general de l’illa), la fotografia, en documentals per a TVE, en el periodisme i publica llibres i obres col·lectives. Mor als 72 anys a Palma.

Aquest Plec conté una petita biografia i fragments de tres dels seus llibres més reconeguts que mostren la diversitat i qualitat dels seus treballs que en alguns casos foren pioners i encara de referència.

Coincidint amb el centenari del seu naixement hem elaborat aquest Plec que forma part d'un seguit iniciatives culturals i jornades d'estudi dedicades a la seva memòria.

Si voleu gaudir de més informació sobre Josep Mascaró Pasarius des de fa poc temps existeix una web elaborada per la seva família molt interessant que podeu visitar a aquest enllaç:

https://mascaropasarius.cat/

Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.