Programació cultural de la Biblioteca: dimarts d'estiu a les 19 h

Les nits de dimarts, Maó s'omple de vida. Des de la Biblioteca ens hi volem sumar amb la nostra programació cultural. Tindrem activitat cada dimarts a les 19 h.

Ja tenim tancada la programació cultural dels dimarts de juliol i esteim preparant la d'agost.

Iniciarem les activitats d'estiu amb El camino del humano imperfecto. Es tracta d'un monòleg de Paolo Girelli amb la participació de Natàlia Sans. Serà el primer dimarts, dia 4 de juliol.

Dia 11, seguirem amb Poesia i glosat. Diferents membres dels clubs de lectura llegiran poesies i Soca de mots en farà la seva rèplica en forma de glosa.

Dimarts 18, na Rita Barber i en Juan Carlos Talavera ens oferiran Libres de esperanza y miedo. Una lectura comentada de poesies i altres textos dels exilis a la lírica espanyola.

Finalment, dimarts 25, na Juana Helena Rodríguez Bezault farà la xerrada Lectures d'estiu. Novelistas francesas del siglo XXI. El mes d'agost farem una segona xerrada de Lectures d'estiu dedicat a novel·listes espanyoles de la mà de Blanca Ripoll.

Com sempre, totes les activitats són lliures i gratuïtes. No fa falta inscripció prèvia.

 

 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.