El Grup de Lectura Juvenil dialoga envers l'Art
Dissabte dia 28 de maig, d'11 a 12 h, encetarem el debat sobre una qüestió tan rellevant com el fet artístic: importa l'Art? I ho farem a partir dels textos escrits per Neil Gaiman al llarg dels anys i il·lustrats per Chris Ridell. Explorarem com llegim, com imaginem i com creem. I com l'art pot canviar el món i les nostres vides. Llegir
Lectura poètica a la Biblioteca dins del Festival de Poesia 2022

Dissabte dia 21 de maig a les 11:00 h, Carles Minuchin recitarà els seus versos a la nostra Biblioteca dins del marc del Festival de Poesia, el qual comptarà amb la presència de poetes i poetesses com Laia Martínez, Maria Josep Escrivà, Ricard Martínez i Alba Camarasa. Aquesta tercera edició ofereix activitats al carrer durant el matí i diversos recitals a lloc emblemàtics del municipi.

Llegir
Sense to ni so, amb Gemma Moll

Sense to ni so és un contacontes que cocream al moment, in situ. Cada sessió és diferent de l’anterior perquè sereu vosaltres, el públic, qui triareu els contes que voleu escoltar. Poden passar dues coses: que trieu contes que ja tenc molt treballats i la sessió sigui tot un èxit, o que seleccioneu contes que no em sé massa bé i la sessió sigui… psè-psè. Passi el que passi, la responsabilitat sempre serà vostra!

DILLUNS 23 DE MAIG,  A LES 18:00 H

SALA INFANTIL

(amb inscripció prèvia) 

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.