"Totes som narradores" Taller de tècniques narratives amb Raquel de Manuel Mur
El dijous 19 i el divendres 27 de maig podreu gaudir d'aquest interessant taller per a aprendre a narrar històries de les 18.30 a les 20h.

Raquel de Manuel és una narradora excepcional que habitualment podem gaudir a l'hora del conte i a altres activitats de la Xarxa de Biblioteques de Menorca. En aquesta ocasió ens realitzarà un taller dirigit a persones adultes per aprendre a narrar llibres i històries. El taller es divideix en dues sessions d'una hora i mitja cadascuna en dos dies diferents.

Si us agradaria millorar la vostra oralitat narrativa i captar millor l'atenció del vostre públic infantil aquest és el taller que necessitau!

L'aforament és limitat i es millor fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es per assegurar-se tenir lloc, però no és imprescindible.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.