Cicle de cinema i Teatre: Incendies (2010) Denis Villeneuve
El dilluns 6 de juny a les 19h a la Biblioteca de Maó podrem veure i comentar de la mà de Dionisio Sánchez aquest film adaptat de l'obra de Wajdi Mouawad.

Quan mor Nawal Marwan, una dona libanesa emigrada al Canadà, el seu marmessor testamentari lliura dos sobres als seus dos fills bessons, Jeanne i Simon, exposant les seves últimes voluntats. La filla haurà de buscar un pare que creien mort per lliurar-li una de les cartes; i el fill, a un germà de qui tots dos desconeixien la seva existència.

A partir d'aquell moment comença un viatge de descobriment i exploració d'una identitat arrelada en el passat que portarà els dos germans a un país travessat per la guerra i la violència. A partir de salts en el temps, les indagacions dels fills aniran completant el retrat d'una mare supervivent en un món partit en dos per les guerra i els conflictes religiosos.

L'obra de Mouawad, en què es basa aquesta pel·lícula, dialoga directament amb les tragèdies gregues, oferint-nos un viatge des de la ceguesa cap a la veritat en què el reconeixement del dolor col·lectiu funda la identitat dels protagonistes.

 L'aforament és limitat i es millor fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=YS7tTQTfGgU 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.