24 d'octubre: Dia de la Biblioteca

L'edició d'aquest any, sota el lema “BiblioTEcuida”, se centra en destacar el paper de les biblioteques com a espais lliures i oberts que, a través dels seus diversos serveis i recursos, es preocupa per atendre les necessitats de totes les persones.

 


Llegir
Descobrint projectes amb el Club de Lectura Juvenil

Hi ha veus influents que volem conèixer, saber d'on surten i el seu perquè. I així ho farem a la propera trobada del Club de Lectura Juvenil a la qual desgranarem el projecte de Safia El Aaddam a través de la seva primera novel·la "Filla d'Immigrants".

 

 

Llegir
Veniu a jugar?
Voleu venir a descobrir els jocs que han arribat a la Biblioteca? Us oferim un espai/temps per compartir taula, paraules i bons moments, en família, a través de la descoberta. 
Llegir
L'ocell d'argent, amb la Companyia Bufanuvols

La Companyia Bufanuvols torna a Menorca per celebrar amb nosaltres el Dia internacional de les Biblioteques. Ens porten un començament clàssic per a una història on la música juga un paper important. «Hi havia una vegada una princesa que sempre estava contenta perquè cada matí quan es llevava rebia la visita d'un ocell d'argent. Aquest era el seu secret».

 

DILLUNS 24 D'OCTUBRE, A LES 18:00 H

SALA INFANTIL 

AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA 

 

Llegir
"El llibre de les il·lusions" enceta el Club de Lectura d'Adultesa

Fa uns dies vam iniciar el nou curs amb una novel·la de Paul Auster. L’obra ens apropa a la transformació de l'ésser humà a través de l’art. Ho fa a partir de la fictícia i extraordinària vida de l’autor de cinema mut Hèctor Mann, i des de la mirada del professor d’universitat David Zimmer.

 " Hector ha llegit el seu llibre i li agradaria coneixe'l. ¿Es tracta d'una broma o és que Hector Mann és viu, encara? " 

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.