"El llibre de les il·lusions" enceta el Club de Lectura d'Adultesa

Fa uns dies vam iniciar el nou curs amb una novel·la de Paul Auster. L’obra ens apropa a la transformació de l'ésser humà a través de l’art. Ho fa a partir de la fictícia i extraordinària vida de l’autor de cinema mut Hèctor Mann, i des de la mirada del professor d’universitat David Zimmer.

 " Hector ha llegit el seu llibre i li agradaria coneixe'l. ¿Es tracta d'una broma o és que Hector Mann és viu, encara? " 

A la trobada, dinàmica i enriquidora com poques, lectors i lectores resaltaren la qualitat literària i la capacitat d’inventiva de l'autor.

Aquest mes anem cap a la propera, en la qual dialogarem sobre “Te llamaré Viernes” d’Almudena Grandes, novel.la que tracta la complexitat d'una difícil història d'amor, i de tantes altres que es generen i que ens fan pensar i sentir l'aclaparadora soledat en què intenten sobreviure personatges dins i fora dels llibres.

Ens trobarem dia 19 d’octubre a les 19.00 h amb aquest escrit colpidor.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.