Cicle de cinema i Teatre: "El enemigo del pueblo" de George Schaefer (1978)
El dilluns 17 a les 19h a la Biblioteca Pública de Maó podeu veure el film "El enemigo del pueblo", una adaptació cinematogràfica de l'obra d'Henrik Ibsen.

Sinopsi

El doctor Stockman (Steve McQueen), metge d'un balneari del segle XIX, descobreix que les aigües en què es banyen centenars de turistes cada any estan contaminades. Aquest descobriment i la seva voluntat de fer pública la situació l'enfrontarà al seu germà, alcalde del poble, així com a bona part d'uns veïns que no estan disposats a renunciar als beneficis econòmics que els reporta aquesta atracció turística.

Escrita el 1882, la visió crítica que Henrik Ibsen desplega en aquesta obra de teatre, confrontant els interessos individuals de la incipient burgesia del moment amb uns valors universals que aspirarien a protegir el bé comú, continua de plena actualitat i permet continuar pensant els problemes del present.

Aquesta versió poc coneguda del director de cinema George Schaefer, el guió del qual adapta al cinema el també dramaturg Arthur Miller, a més de ser fidel a l'obra teatral, compta amb grans actuacions que reflecteixen magistralment el teatre de l'escriptor noruec.

Per assisitir a la projecció no és necessari apuntar-se amb antel·lació.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.